Zit jij ook te veel op social media?​

Dan kan dit al snel leiden tot uitstelgedrag of angst om iets te missen

Ben je bekend met één van de volgende situaties?

1

Door mijn social media gedrag vergeet ik de tijd

2

Social media kost me mijn focus

3

Ik vergelijk mezelf vaak met anderen wanneer ik op social media zit

4

Ik zit vaak doelloos rond te scrollen

Pak jouw social media gedrag aan!

voor direct meer tijd, rust en geluk

In deze mini cursus krijg je:

1

Een stappenplan waarmee je direct kunt minderen 

2

4 momenten waarbij we contact hebben

3

Beeldmateriaal om direct te kunnen starten

4

Je tijd, concentratie en rust terug!

Wat als je niks veranderd? Dan kan...​

Gemaakt door Sebastien Rekers

Sebastien is de oprichter van Toekomst-visie en wil de komende jaren zoveel mogelijk mensen bewust maken van zijn of haar telefoongedrag.

Zelf heeft Sebastien een telefoonverslaving gehad en nu wil hij zoveel mogelijk mensen bewust maken. Nadat hij zijn telefoongebruik had aangepakt voelde hij zich namelijk een heel ander mens. Sebastien staat nu energieker, socialer en fitter in het leven door een simpele verandering. 

Deze mini cursus is speciaal voor de mensen die willen minderen maar niet goed weten hoe precies. 

Mini cursus: grip op je social media gedrag

Dan is deze mini cursus iets voor jou! Bij deze cursus krijg je een opgenomen video waarmee jij direct aan de slag kan. Tijdens jouw proces zal ik je persoonlijk begeleiden!Je gaat een hoop tijd over hebben!

€ 7,99-

Gratis