Meer vrienden, meer vrijheid, meer zelfvertrouwen begint bij een betere band met je telefoon

Elke dag greep ik naar mijn telefoon wanneer ik mij verveelde. Het begon wanneer ik wakker werd en het eindigde laat voor het slapen gaan. Ik kan zeggen dat ik verslaafd was aan mijn telefoon en hier heb ik zelf een einde aangemaakt! 

Na een nieuwe band te hebben gecreëerd zet ik mezelf weer op 1 en voel ik mij een stuk beter. Wat doe jij? Kies je de verslaving of geluk en rust in jouw leven?

 

Stop met uitstellen en verander je gewoonte

Meer rust & tijd in je leven

Persoonlijke
aandacht

Weer grip op je leven!

Meer rust & tijd in je leven

Weer grip op je leven!

Persoonlijke aandacht

Fijn je te ontmoeten, ik ben de oprichter van toekomst-visie!

Eindeloos blijven door scrollen? Het ene filmpje na het andere bekijken, de telefoon erbij pakken ook al had ik geen melding, comments van berichten lezen op sociale media. Ik deed het allemaal voordat ik me bewust werd van mijn gedrag. Ik had veel last van mijn smartphone verslaving, wat weer invloed had op mijn dagelijks leven.

Om te veranderen heb ik zelf onderzoek gedaan naar de verslaving en ben ik tot veel inzichten gekomen. Hiermee heb ik een nieuwe band met mijn telefoon kunnen creëren. Deze kennis en ervaring is nu omgezet in een cursus waarmee ik anderen willen helpen.

Ben jij de volgende die meer rust gaat krijgen in zijn dagelijks leven?

Coby

Coby Hitzler

Ex-gebruiker

Voordat ik mij bewust was van mijn telefoongedrag gebruikte ik alleen maar de slechte kanten van mijn smartphone. Ik zat veel op sociale media waarbij ik vaak doelloos rond aan het scrollen was. Hierdoor stelde ik veel dingen uit, wat ik normaal niet zou doen.

Toekomst-visie heeft mij bewust gemaakt van mijn gedrag. Dit door goede informatie en opdrachten te geven waar ik veel aan heb gehad. Ik gebruik mijn telefoon nu alleen nog als hulpmiddel waardoor ik een hoop minde stress ervaar en diepere connecties heb met vrienden en familie. 

Hoe verander ik jouw leven?

Alle kennis, inzichten en ervaring zijn samengebracht tot een cursus. Het resultaat is een effectieve cursus die alles heeft om jouw leven te veranderen zodat jij een hoop extra tijd gaat krijgen die je beter kunt gaan besteden!

Als eerste ga ik jou bewust maken van je gedrag en hoe je smartphone je leven op een negatieve manier beïnvloedt.

Vervolgens ga je aan de slag met creatieve opdrachten die je zullen helpen een plan op te stellen. Een gepersonaliseerd plan waarmee jij je smartphone verslaving definitief kan overwinnen.

Als laatste gaan we kijken hoe nu verder. Want wat moet je met al die tijd die je nu over hebt?!

In de cursus: de digitale reset ondek je...

Dit krijg je allemaal!

De Digital Reset Cursus

€ 179,-

Met code "VERANDERNU"

€ 99,-

Dan is dit het programma wat jou die verandering gaat brengen. Je profiteert van opgenomen beeldmateriaal, opdrachten en persoonlijke begeleiding van iemand die volledig is losgekoppeld van zijn telefoon.

30 dagen niet goed geld terug garantie!

Probeer mijn cursus voor 30 dagen geheel zonder risico.

Dit omdat ik alle risico’s weg wil nemen bij jou. Investeren in een groeitraject is namelijk niet iets wat je elke dag doet. Dat risico zal ik dan ook volledig op mij nemen zodat jij de juiste beslissing kan nemen.

Wat zeggen anderen over mijn cursus?

[ FAQ ]

De bewustwording en de gewoonte zal zich in de loop der weken ontwikkelen. Maar natuurlijk is dit wel afhankelijk van of je daadwerkelijk alle opdrachten en challenges doet. Het echte werk begint dan ook nadat je de cursus hebt doorlopen. De cursus is namelijk het fundament voor een nieuw leven waarin je beter offline gaat leven.

Maar ik ben toch helemaal niet verslaafd? Dat antwoord hoor ik heel vaak… Maar je hoeft niet verslaafd te zijn om een nieuwe band met je telefoon te hoeven creeeren. Een grote verandering in je leven begint namelijk bij iets kleins. Na het volgen van deze cursus ga je op een andere manier naar je telefoon kijken. Samen met alle informatie en opdrachten zal dit een grote impact gaan hebben op jouw leven.

Als je snel resultaat wilt behalen zul je hier niet aan het goede adres zijn. Ik sta niet voor een korte termijn effect maar ik wil mensen bewust maken voor de lange termijn. Dit is namelijk veel belangijker omdat je hier zo heel je leven profijt van zult hebben.

Start nu en wordt de
baas over je telefoon!

Nog maar…

100
plekken over