Meer vrienden, meer vrijheid, meer zelfvertrouwen begint bij een betere band met je telefoon

Elke dag greep ik naar mijn telefoon wanneer ik mij verveelde. Het begon wanneer ik wakker werd en het eindigde laat voor het slapen gaan. Ik kan zeggen dat ik verslaafd was aan mijn telefoon en hier heb ik zelf een einde aangemaakt! 

Na een nieuwe band te hebben gecreëerd zet ik mezelf weer op 1 en voel ik mij een stuk beter. Wat doe jij? Kies je de verslaving of geluk en rust in jouw leven?

 

Stop met uitstellen en verander je gewoonte

Meer rust & tijd in je leven

Persoonlijke begeleiding

Weer grip op je leven!

Meer rust & tijd in je leven

Weer grip op je leven!

Persoonlijke begeleiding

Fijn je te ontmoeten, ik ben de oprichter van toekomst-visie!

Eindeloos blijven door scrollen? Het ene filmpje na het andere bekijken, de telefoon erbij pakken ook al had ik geen melding, comments van berichten lezen op sociale media. Ik deed het allemaal voordat ik me bewust werd van mijn gedrag. Ik had veel last van mijn smartphone verslaving, wat weer invloed had op mijn dagelijks leven.

Om te veranderen heb ik zelf onderzoek gedaan naar de verslaving en ben ik tot veel inzichten gekomen. Hiermee heb ik een nieuwe band met mijn telefoon kunnen creëren. Deze kennis en ervaring is nu omgezet in een cursus waarmee ik anderen willen helpen.

Ben jij de volgende die meer rust gaat krijgen in zijn dagelijks leven?

Lees mijn gratis E-book

voor direct meer productiviteit, rust en dus meer geluk!
Coby

Coby Dijkstra

Ex-gebruiker

Deze cursus heeft mij inzichten gegeven waar ik me eigenlijk nooit bewust van was. Het liet me realiseren hoeveel kostbare tijd ik kan besteden aan dingen die me wel écht gelukkig maken en voldoening geven. (zoals hechte vriendschappen onderhouden, genieten van het leven, werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, Etc.) 

Simpelweg inspirerend en meer dan waard voor het geld. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die zijn prioriteiten wilt herindelen!😁

Hoe verander ik jouw leven?

Alle kennis, inzichten en ervaring zijn samengebracht tot een cursus. Het resultaat is een effectieve cursus die alles heeft om jouw leven te veranderen waardoor jouw rust, vrijheid en geluk zal toenemen.

Als eerste ga ik jou bewust maken van je gedrag en hoe je smartphone je leven op een negatieve manier beïnvloedt.

Vervolgens ga je aan de slag met creatieve opdrachten die je zullen helpen een plan op te stellen. Een gepersonaliseerd plan waarmee jij je smartphone verslaving definitief kan overwinnen.

Als laatste gaan we kijken hoe nu verder. Want wat moet je met al die tijd die je nu over hebt?!

In de cursus: de digitale reset ondek je...

Dit krijg je allemaal!

Cursus: De Digital reset

€ 9.99 per week voor toegang tot de online leeromgeving

Dan is dit het programma wat jou die verandering gaat brengen. Je profiteert van opgenomen beeldmateriaal, opdrachten en persoonlijke begeleiding van iemand die volledig is losgekoppeld van zijn telefoon.

Opzeggen kan op elk moment!

Wat zeggen anderen over mijn cursus?

[ FAQ ]

Het traject waar je aan gaat beginnen zal minstens 90 dagen duren. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van of je daadwerkelijk alle opdrachten en challenges doet. Het echte werk begint dan ook nadat je de cursus hebt doorlopen. De cursus is namelijk het fundament voor een nieuw leven waarin je een nieuwe mindset zult ontwikkelen en daar boven op meer tijd zult krijgen voor jezelf en anderen!

Maar ik ben toch helemaal niet verslaafd? Dat antwoord hoor ik heel vaak… Maar je hoeft niet verslaafd te zijn om een nieuwe band met je telefoon te hoeven creeeren. Een grote verandering in je leven begint namelijk bij iets kleins. Na het volgen van deze cursus ga je op een andere manier naar je telefoon kijken. Samen met alle informatie en opdrachten zal dit een grote impact gaan hebben op jouw leven.

Als je snel resultaat wilt behalen zul je hier niet aan het goede adres zijn. Ik sta niet voor een korte termijn effect maar ik wil mensen bewust maken voor de lange termijn. Dit is namelijk veel belangijker omdat je hier zo heel je leven profijt van zult hebben.

Start nu en wordt de
baas over je telefoon!